Annons

Annons

De bästa (och extremt enkla!) knepen för att uppdatera nyårsbubblet

champagne

CHIC ger er de bästa knepen för att få din champagne precis som du vill ha den!

Champagne är nyårsaftons mest obligatoriska dryck – med all rätt. Här är knepen för att rädda (och piffa till!) festbubblorna!

1. Ta udden av bubblorna
russin champagne
Om du inte gillar när kolsyran sticker till i näsan har vi ett enkelt sätt att göra något åt saken. Ta ett russin och lägg det i ditt glas – då drar nämligen russinet åt sig det mesta av kolsyran för att låta dig njuta av ett lite mer stilla bubbel!

Annons

2. Låt inte bubblorna smita
sked champagne
När du korkar av en flaska champagne poppar det så där festligt och korken är oanvändbar. Men om du vill behålla kolsyran kan du alltid placera en tesked i metall i flaskans öppning. Sätt flaskan (med skeden!) i kylskåpet tills du vill fylla på ditt glas!

3. Lyxig (och superenkel!) dessertdryck
sorbet champagne
Om du verkligen vill göra det enkelt för dig men samtidigt imponera på dina gäster så vet vi hur du ska lyckas! Välj ut en fruktig sorbet och lägg en kula i vardera glas. Låt sedan champagne flöda i glasen och vips så har du en otroligt god och lyxig dessert!

4. Sockervaddsmoln i kuporna
sockervadd
Sockervadd finns inte bara på cirkus – det finns faktiskt att köpa på burk i mataffären! Ta en nypa av det fluffiga vaddet och sätt i kupade glas för att sedan hälla på bubblet. Det här gör att sockervaddet smälter och blir som små mumsiga, pastelliga moln i ditt glas!

Läs även:
Bästa bubblet till nyår – från budget till lyx
Så påverkar din nyårsoutfit hela ditt 2016
Därför blir du snyggare av två glas champagne

Av: Johanna Karlsson
Källa

Annons
Annons

AnnonsLaddar