Annons

Annons

De var bäst klädda på ELLE-galan 2014
Annons


Best dressed ellegalan 2014

Vilka som vann priserna i ELLE-galan 2014 vet ni kanske redan. Men den stora snackisen är förstås vilka som lyckades bäst på röda mattan (som i år faktiskt var vit). CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg ger här sin stildom över gästerna. Vilka var dina favoriter? Kommentera gärna!Foto: Elle.se, finest.se, All Over Press

Theres Alexandersson

Fotomodellen Theres Alexandersson trotsade det svarta och kom i en underbar, ljusgrå spetsblåsa som Ida Lanto sytt upp åt henne. Till detta bar hon en rockig clutch från Hunkydory för att bryta av det hela vilket hon gjorde fint.

DSC_5728

Söta Marie Serneholt klär alltid upp sig som en prinsessa och denna kreation från Ida Lanto är verkligen fin till hennes solbränna. Pasteller kommer stort i vår och just babyblått så Marie är helrätt.

677882_729_532_1-1

Jag fick äran att anlända med PR-kvinnan Christina Saliba och hennes röda specialsydda spetsdröm finns bara i ett exemplar förstås. Hon valde en Bottega Veneta-clutch till outfiten.

DSC_5661

Elin Lanto är nästan alltid topp 10 av Sveriges bäst klädda i festsammanhang. Kanske för att hennes begåvade syster Ida Lanto är den designer som är mest i ropet just nu. Flera av galans vackert ekiperade donnor kom i Idas design och givetvis Elin också. Vitt är sååå snyggt på vintern också!

DSC_6160

Michaela Forni och Caroline Sandström var båda urtjusiga på sitt sätt. Michaelas härliga färg lyste upp i ett deppigt hav av svart inne på Grand.  Och ska man bära svart bör det vara med finess, dramatik och spännande textur. Gärna i kombo med flawless legs – se och lär av Caroline. Snygga skor hade båda också.

DSC_5735

Rebecca Simonsson brukar vara mer edgy än så här, men hennes utstrålning gör att hon aldrig ser för gullig ut, även om hon bär pastellgult. Stylein har designat denna coola byxdress som hade en väldigt vågad urringning fram.

ELLE-galan - Rödamattan

Kenza kan ju förstås dra på sig vad som helst och ändå vara toksnygg, så hon borde egentligen vara utom tävlan. Men därför är det roligt att hon engagerar sig extra på såna här tillställningar och glammar till det med Ida Sjöstedt Couture.

DSC_5964

Azra Osmancevic fick mycket rubriker för sin vågade klänning. Med all rätt, men den är vågad på classy vis. Och my God, hon har ju förutsättningarna för att komma undan med den där urringningen och benslitsen. Galans riktiga höjdare! Hon skulle lätt platsa på Oscarsgalan i den där looken.

DSC_5769

Madelen de la Motte var absolut chicast av alla tycker jag i denna vita klänning. Jag är inte överförtjust i skorna men tycker ändå att helheten var fantastiskt retrotjusig och sofistikerad.

DSC_5824

Hippa tvillingarna Miranda och Elektra Kilbey (Say Lou Lou) fick ett av priserna på galan och jag ger dem även ytterligare ett pris som vinnare på vita mattan i en snygg metallickombo av guld och roséguld. 70-tal när det är som allra snyggast!

 


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar