Annons

Annons

De var bäst klädda på ELLE-galan 2015
Annons


Best dressed Ellegalan 2015

ELLE-galans priser delades ut i fredags på Grand Hotel och vilka som vann de olika kategorierna har ni säkert redan läst om. Men det RIKTIGA modeslaget sker ju på röda mattan (som i år var grön), där modeeliten och kändisarna trängs och slåss om uppmärksamheten i hård konkurrens!

CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg har listat vilka som lyckades bäst med klädkoden ”fest” detta år.

Se alla gästernas kläder här! (Bilderna är från elle.se, samt Stella Pictures)

Saliba

Christina Saliba vann kategorin ”Årets Chicaste Karrärista” 2014 och här visar hon med bestämd hand var ribban ska ligga! Hon lyckas med konststycket att anamma årets gröna färgtema (som inte är ett formellt krav för klädseln, men som avslöjas i inbjudans utseende och form) och bära en designerkreation signerad modehuset Lanvin, inköpt med hjälp av en väninna i Paris. Örhängen från Chanel och lyxen fortsätter i valet av handväska, från Bottega Veneta. En stram uppsättning tar inte fokus från klänningens dramatiska och stela volanger. Emilia de Poret skrek rakt ut av lycka då hon såg Christina göra entré och det gjorde jag med. Världsklass!

DSC7338

Linda Sundblad väljer sällan klassisk elegans utan tar ut svängarna rejält. Så även detta år då en av mina favoritdesigners i crazy couture-ligan fick klä henne, nämligen Wilhja. Jag bar Wilhjas kreation själv på Guldknappen förra året. Linda håller stilen ren med nudefärgade skor och valde vågiga lockar som följde det böljande temat i klädseln. Fantastiskt på alla vis, även om det måste ha varit OMÖJLIGT för Linda att sitta i den där nederdelen under visningarna… Men vad gör man inte för mode?!

DSC7335

Elin Lanto brukar alltid leverera gala till 100% i sina klädval och som vanligt dök hon upp i en klänning som systern Ida har sytt. Det var hon inte ensam om, ett flertal celebriteter hade Ida Lanto-klänningar på galan, men Elins var vackrast av dem alla. Den mustiga röda färgen, sammeten, den djärva urringningen  och draperingen med knuten framtill är väldigt effektfull. Full trendpott, Elin!

DSC7288

CHICs briljanta och roliga bloggare Ellen Bergström var huuur fin som helst i sin svarta tvådelade outfit från Valerie. Det hade kunnat bli en konventionell galaklänning men det blottade magpartiet och den sensuella transparenta spetsen i toppen gör detta till en vinnare. Jättesnyggt med den fluffiga clutchen till och Ellens classy frisyr ramar in outfiten utmärkt.

Winberg

Caroline Winberg må ha förutsättningarna pga att hon är toppmodell, men även modeller gör modemissar på röda mattan emellanåt. Det gjorde dock inte Winberg i fredags och detta sexiga fodral var smashing! När hon på scenen delade ut pris så här snygg och sa att hon var i femte månaden så gick det ett sus genom publiken. För VAR gömde hon magen?!


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar