Annons

Annons

Deichmann skänker 289 000 kr till Childhood
Annons


deichmann

Under sex veckor har skokedjan Deichmann samlat in bidrag i samtliga 22 butiker till Drottning Silvias hjälporganisation Childhood. Varje krona skänkt av allmänheten fördubblades sedan av Deichmann.

Förutom insamling i alla butiker har även åtta kända profiler alla designat en sko som auktionerades ut på Tradera.com. Bland de åtta kända profilerna fanns CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg, Marie Picasso, Lili & Susie, Bea Szenfeld, Sibel, Ann Söderlund, CHICs bloggare Freja Kjellberg samt Caroline Blomst från Feber.se.

– Barns välbefinnande ligger mig mycket varmt om hjärtat. Själv hade jag det inte lätt som barn och därför vet jag av egen erfarenhet hur viktigt det är att få det stöd när man är i behov av det, säger Sibel.

– Om jag kan lämna ett bidrag med min kreativitet gör jag naturligtvis gärna det, säger CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg.

Läs även: Buda på skor och bidra till välgörenhet

Sibel, Susie och Bea Szenfeld designade varsin sko för Deichmann.

Av: Malin Ny


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar