Annons

Annons

Demi Vincefi: ”Det hände en olycka i garderoben en jul”
Annons


Demi Vincefi önskar God Jul!

Demi Vincefi önskar God Jul!

CHICs yngsta bloggare Demi Vincefi, 16, delar här med sig sina planer i jul – och vi kan inte låta bli att skratta lite åt olyckan i hennes garderob förra året.

Var och hur kommer du att fira jul i år?
– Jag kommer att fira jul med min familj hemma!

Vad är det bästa med julen?
– Min fasters mans köttbullar. Längtar hela året efter dem.

Har du haft någon riktigt misslyckad jul?
– Har inte haft någon särskilt misslyckad jul, men jag minns förra året när vi firade hemma hos oss och vi hade hela tjocka släkten över, och även min fasters mans föräldrars hund. En väldigt mysig hund, som folk satt och klappade hela kvällen, och sedan när alla gått hem och man känner ”Åh, julen och gemenskapen är väl ändå rätt härlig, inte sant?” så känner jag hur det luktar riktigt funky i min garderob. Då har hunden BAJSAT i min garderob. Behöver jag lägga till att jag har heltäckningsmatta och inte plast/trägolv??

Vad önskar du dig i julklapp?
– Ett riktigt bra nyårsfirande.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Den bästa julklappen var den jag fick för två år sen, av min farmor. Det var en rosa fluffig morgonrock från Hemtex som jag på fullaste allvar har använt varje dag sen dess. Tycker inte det finns några dåliga presenter, bara missanpassade och oengagerade. Men kläder man egentligen vet med sig att man aldrig kommer använda är inte särskilt kul…

Har du något billigt och bra julklappstips?
– Inredning på Åhléns! Det finns hur mycket som helst som är supersnyggt, och vem tycker inte om inredning?

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Beyoncé.

Till Demis blogg >>

Demi Vincefi önskar God Jul!

Demi Vincefi önskar God Jul!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar