Annons

Annons

Drew Barrymore är inte rädd för att få rynkor
Annons


Drew Barrymore oroar sig inte över rynkor.

Drew Barrymore oroar sig inte över rynkor.

Att bli äldre är ett oundvikligt problem som alla stjärnor ställs inför men 34-åriga Drew Barrymore, som nyligen gjorde debut som regissör med filmen ”Whip it!”, oroar sig inte över eventuella rynkor.

– Det här är den bästa tiden i mitt liv, jag tror aldrig att jag har varit såhär lycklig. Ju äldre jag blir, desto mer kunskap får jag. Rynkor och sådant bryr jag mig inte om. Istället är jag glad för den visdom som har kommit med åldern, säger hon.

Om åldern börjar ta ut sin rätt på hennes kropp kommer hon helt enkelt att hålla sig bakom kameran.

– Även om mina bröst börjar hänga ner till marken så kommer jag inte att oroa mig. Jag kommer helt enkelt bara att sluta att agera framför kameran. Och det passar mig perfekt eftersom jag älskar att regissera och producera, säger Drew.

Stjärnan från ”Charlie’s Angels”, som för tillfället är tillsammans med skådespelaren Justin Long, tror att det är hennes inställning till livet som gör henne vacker.

– Jag är glad och jag tror att glädje är det som gör dig vacker. Glada människor är vackra, säger hon.

Läs även: Drew Barrymores nya frisyr- hit eller miss?

Drew Barrymore med pojkvännen Justin Long.

Drew Barrymore med pojkvännen Justin Long.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar