Annons

Annons

Ebba Kleberg von Sydow om sitt nya jobb: ”Ett drömuppdrag”
Annons


Ebba Kleberg von Sydow. Foto: Beata Holmgren

Ebba Kleberg von Sydow. Foto: Beata Holmgren

Programledaren och modeprofilen Ebba Kleberg von Sydow, 34, lämnade nyligen Go’kväll på SVT efter fem år.

– Jag tror på att våga sluta på topp, när det är som roligast. Det ska kännas lite jobbigt. Det är med skräckblandad förtjusning och en dos vemod som jag har sagt upp mitt kontrakt med SVT för att bege mig ut på nya äventyr, skrev hon då i sin blogg.

Nu avslöjar TV4 att Ebba har fått ett nytt jobb och det som programledare för Nyhetsmorgon på söndagar.Ebba kommer att dela uppdraget med Jessica Almenäs.

– Det är ett drömuppdrag, inget annat hade kunnat få mig att ta klivet från SVT. Nyhetsmorgon är en naturlig fortsättning av mitt arbete de senaste åren med direktsändningar, brett tilltal och livsstilsbevakning som engagerar – och så finns ett digitalt tänk som är imponerande. Jag är fantastiskt peppad och glad! säger Ebba.

Ebba tillträder sin nya tjänst i september 2015, men redan nu har hon flyttat sin blogg till TV4.

Läs även: De var bäst klädda på ELLE-galan 2015

Ebba Kleberg von Sydow på ELLE-galan 2015.

Ebba Kleberg von Sydow på ELLE-galan 2015.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar