Annons

Annons

Efter cancern: ”Jag mår fantastiskt!”




Annons


Christina Applegate var strålande vacker i en klänning från Reem Acra på årets Emmy-gala. Efter en tuff sommar då hon först nåddes av beskedet att hennes expojkvän Lee Grivas dött av en överdos diagnostiserades hon själv bara veckorna senare med bröstcancer. Efter en lyckad operation då båda brösten avlägsnades sägs dock den 36-åriga skådespelerskan nu vara helt friskförklarad.

– Det är en underbar dag! Jag har på mig en söt klänning och läppstift, det är något jag inte haft på två månader, hördes hon säga på röda mattan.

Christina var själv nominerad till bästa kvinnliga huvudroll i en komediserie för sin roll i ”Samantha Who?”, men fick se sig besegrad av Tina Fey från ”30 Rock”.

”Samantha Who?” kommer att visas på TV4 och handlar om en kvinna som tappat minnet efter en bilolycka. Hon tvingas nu börja om och lära känna sig själv, familjen och sina vänner på nytt. Snart upptäcker hon dock att den person hon var innan olyckan inte var särskilt trevlig. Nu får hon chansen att bättra sig, men omgivningen har alla olika syften och intressen av att hjälpa – eller stjälpa – Sam på hennes väg tillbaka.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


Annons



Laddar