Annons

Annons

Efter otrohetsskandalen – Sandra Bullock har blivit mamma!
Annons


Sandra Bullock har blivit mamma.

Sandra Bullock har blivit mamma!

I en exklusiv intervju i kommande numret av People berättar den 45-åriga skådespelerskan om glädjen över adoptivsonen Louis Bardo Bullock som föddes i New Orleans för tre och en halv månad sen.

– Det är som om han alltid har varit en del av våra liv. Han är perfekt, jag kan inte beskriva honom på ett annat sätt, säger Sandra till tidningen.

Sandra talar även ut om den otrohetsskandal som skakade om äktenskapet mellan henne och tv-profilen Jesse James i mars i år.

– Jag har begärt skilsmässa. Jag är ledsen och rädd, säger hon.

Det före detta äkta paret påbörjade adoptionsprocessen för fyra år sedan och i januari i år kunde de hämta hem sonen. Planen var att hålla adoptionen hemlig till efter Oscargalan, men endast tio dagar efter det att Bullock fått ta emot en Oscarstatyett för ”Bästa kvinnliga huvudroll” separerade makarna efter det att Jesses otrohet uppdagats. Nu säger Sandra att hon adopterar sonen som ensamstående förälder.

Jesse James uppges vara förkrossad över Sandras beslut att begära skilsmässa.

– Sandra är mitt livs kärlek, men med tanke på hur mycket jag har sårat henne vore det själviskt att inte låta henne gå, säger Jesse till People.

Läs även: Sandra Bullock vill skiljas

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures Källa: People


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar