Annons

Annons

Efter skilsmässan från Heidi – Spencer hemlös
Annons


Spencer Pratt är hemlös.

Realitystjärnan Spencer Pratt, 26, har det inte lätt just nu. Efter skilsmässan från Heidi Montag, 23, har pengarna börjat sina och nu tvingas han ta in på hotell eftersom han inte har någonstans att bo.

– Bokar in mig på ett rum på Roosevelt Hotel Hollywood nu eftersom jag inte har någonstans att bo, jag tror att jag bara flyttar dit idag för att vara nära all action, skrev Pratt på sin Twittersida den 12 juli.

Exfrun Heidi verkar dock njuta av sitt nyvunna singelliv betydligt mer.

– Äntligen är solen framme!!!! Whooooo!!! Jag älskar livet, twittrade hon samma dag.

Läs även: Heidi och Spencer poserar på stridsvagn

Heidi och Spencer, eller Speidi som paret kallades, när det begav sig.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar