Annons

Annons

Efva Attling öppnar webshop
Annons


Efva Attling har äntligen öppnat en webshop!

Efva Attling har äntligen öppnat en webshop!

Nu äntligen kan du få tag i smycken och klockor från Efva Attling vart du än bor i landet! Efva välkomnar dig till den nya hemsidan med orden:

– Jag är stolt över att kunna visa upp hela min kollektion på nätet. Nu kan du själv välja när du vill handla. I åratal har människor frågat mig varför jag inte har öppnat någon webshop. Jag har ett talesätt: ”Tiden kommer.” Nu har tiden kommit. Jag hoppas att ni får nöje av min webshop!

Vid leverans packas smycket ner i en svart ask som sedan läggs i en svart sidenpåse för att även vid köp online få samma känsla som att handla i Efva Attlings faktiska butiker.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar