Annons

Annons

Efva Attling ”The Look of Love”
Annons


Det limiterade smycket "The Look of Love" från Efva Attling.

Det limiterade smycket "The Look of Love" från Efva Attling.

Idag (25/11) släpps det exklusiva halsbandet ”The Look of Love” från Efva Attling i utvalda butiker och online. Efva berättar mer:

– Årets limiterade smycke 2011 kallar jag ”The Look of Love” efter den klassiker som Burt Bacharach och Hal Davies skrev med samma namn. Jag tänkte mig ett öga som ser kärleksfullt på någon eller något man håller av. När jag designade smycket nynnade jag på sången och även om jag sagt att jag inte ska sjunga offentligt mer så kunde jag inte låta bli att spela in låten (som delvis är inspelad i New York) och varför inte göra en stämningsfilm till den också. Så i årets limiterade smyckesbox ligger en DVD som bonus. Och vad har jag lärt mig av detta…man ska aldrig säga aldrig!

Halsbandet, i silver med en blå topaz, finns endast i 1 500 numrerade exemplar och kostar 2 900 kr.

Det limiterade smycket "The Look of Love" från Efva Attling.

Av: Rose-Marie Söderlund Kampanjbild: Eric Satten


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar