Annons

Annons

Elin Kling: ”Jag vill vara snyggt klädd även då jag städar!”
Annons


Elin Kling är Sveriges chicaste fashionista 2009!

Modebloggerskan Elin Kling röstades fram som den Chicaste Fashionistan 2009.

Grattis Elin, Hur känns det?
– Det känns ju hur bra som helst såklart, för mig är det viktigt att det är läsarna som har röstat. För det är faktiskt de som är viktiga för mig, de som läser min blogg.

Hur går du klädd när ingen ser dig?
– Jag gillar inte att sunka ner mig. Jag kan vara osminkad såklart och en ha en slarvig tofs, men jag vill inte gå runt i min pojkväns för stora morgonrock och vara sådär riktigt sunkig. Jag mår inte bra då, jag tycker det är mycket roligare att känna mig lite fräsch och härlig när jag till exempel städar.

Hur mycket pengar och tid lägger du ner på shopping?
– Jag vill verkligen inte veta… Men kanske 5 000–6 000 i månaden.

Av: Caroline Nilsson, Emilie Hermansson Foto: Fredrik Wannerstedt


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar