Annons

Annons

Ellen Bergström: ”Det var läskigt att säga ja till Adam”
Annons


Ellen Bergström och Adam Pålsson i "I nöd eller lust".

Ellen Bergström och Adam Pålsson i ”I nöd eller lust”.

Skådespelerskan Ellen Bergström gör långfilmsdebut i Kjell Sundvalls nya komedi ”I nöd eller lust” som går upp på biograferna 6 mars. Filmen påminner en del om ”Tomten är far till alla barnen” och utspelar sig kring ett bröllop som pågår i dagarna tre. Ellen spelar Jenni som ska gifta sig med Gabriel, som spelas av Adam Pålsson. CHIC ställde några frågor till Ellen.

Namn: Ellen Bergström.
Ålder: 25 år.
Bor: I Stockholm men kommer från Vingåker.
Gör: Skådespelerska, bloggar på ellen.chic.se. Spelade huvudrollen i ”Elsas Värld” på TV3 Play och har medverkat i ”Jakten på Julia” på SVT och ”Kändishoppet” på TV3. Har en egen YouTube-kanal.

Hur kändes det att se sig själv på vita duken för första gången?
– Det var en häftig känsla, men samtidigt läskigt. Jag bli så självkritisk och tänker ”varför sa jag så där, varför såg jag ut så”. Jag vågade inte titta mig runtomkring för att se folks reaktioner. Haha…

Hur var det att jobba med regissören Kjell Sundvall och de andra skådisarna?
– Kjell är grym! Det var häftigt att en så erfaren regissör litade så pass mycket på mig att han lät mig som var så oerfaren få medverka i en film med så många etablerade skådepelare. Skådespelarna var jättetrevliga och hjälpsamma, gav mig mycket beröm vilket gjorde mig jätteglad!

Läs även: Ellen: ”Jag blev drogad under en inspelning!”

Kjell Sundvall och Ellen Bergström.

Kjell Sundvall och Ellen Bergström.

Vad var det bästa med filminspelningen?
Att få spela mot så stora skådespelare och lära sig av dem.

Och det jobbigaste?
– Att spela om scener som är krävande. Min karaktär får några utbrott och det är ju inte så att de filmas en gång om vi säger så. Haha…

Läs även: Ellen: ”Det är viktigt att vara rik”

Johan Ulveson och Katarina Ewerlöf i "I nöd eller lust".

Johan Ulveson och Katarina Ewerlöf i ”I nöd eller lust”.

Hände det något kul under inspelningen som du kan berätta om?
– Inte under själva inspelningen, och så kul var det väl inte, men mellan inspelningarna så följde jag med några kompisar på en fest ute i bushen. Min killkompis kastade upp mig på axlarna, och han hade väl tagit en och en annan drink för mycket, och faller, med mig på axlarna, rakt in i en soffa så jag spräckte två revben. Det blev en del blåmärken att sminka för.

Du gifter dig med din motspelare Adam Pålsson i filmen. Hur kändes det och hur är han som person?
– Det var en väldigt speciell känsla. Vi skämtade om att allt kunde ha varit dolda kameran och att prästen faktiskt var på riktigt. För det var precis som om det var på riktigt! Det var läskigt att säga ”ja”. Adam är en otroligt fin människa, som har väldigt lätt att ge andra komplimanger vilket är en mycket fin egenskap! Han är dessutom riktigt grym på att skådespela.

Läs även: Ellen avslöjar: ”Jag har gjort en plastikoperation”

Adam Pålsson och Ellen Bergström gifter sig i filmen.

Adam Pålsson och Ellen Bergström gifter sig i filmen.

Kommer vi att få se dig i några fler filmer framöver?
– Inte vad jag vet ännu, men det hoppas jag!

Har du några andra projekt på gång?
– Jag har lite smågrejer jag håller på med, har ju min YouTube-kanal och så filmar jag för ”Partaj”. Det händer alltid saker för mig, så snart kommer det nog något skojigt.

Skulle du vilja jobba utomlands om du fick chansen?
– Det beror på hur länge och med vad. Nu har jag ju precis börjat min karriär i Sverige, och jag kan ju inte dra när det är som roligast!

Vad hade du på dig på premiären?
– Ett par utsvängda paljettbyxor och en genomskinlig paljett-topp från Ida Sjöstedt.

Läs även: Ellen om bröstoperationer och ideal.

Ellen Bergström i Ida Sjöstedt.

Ellen Bergström i Ida Sjöstedt.

Av: Rose-Marie Söderlund
Foto: All Over Press, Stella Pictures, Alexandra Aristarhova


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar