Annons

Annons

Emma Wiklund inspirerar andra kvinnor
Annons


Emma Wiklund är nominerad till ECCO Walk In Style Award 2011.

Emma Wiklund är nominerad till ECCO Walk In Style Award 2011.

Modellen och skådespelerskan Emma Wiklund, aktuell med den egna hudvårdsserien Emma S, är nominerad till ECCO Walk In Style Award 2011 tillsammans med fyra andra kvinnor från olika länder. Samtliga nominerade hyllas för sitt mod och sin kärlek till livet, och sin förmåga att inspirera andra kvinnor. Prissumman på 300 000 kr doneras till önskad välgörenhet som hjälper kvinnor och barn.

De lokala vinnarna är:

  • Emma Wiklund, Sverige
  • Cecilie Skog, Norge
  • Renée Toft Simonsen, Danmark
  • Cornelia Poletto, Tyskland
  • Hanna Verboom, Nederländerna

Motivering till Emmas nominering:

”Emma S. Wiklund har uppvisat en inspirerande förmåga och vilja att ständigt utvecklas. Hennes ambition inspirerar andra kvinnor att tro på sig själva och följa sina drömmar. Som förebild har Emma använt sitt kändisskap till att öka medvetenheten om bröstcancer och annan välgörenhet som ligger henne varmt om hjärtat. Emma engagerar sig till 100 procent i de projekt hon arbetar med. I stället för att låna ut sitt namn till ännu en kampanj har hon valt att ta fram ett eget hudvårdsmärke för att på så sätt ha kontroll över verksamheten.

Emma är lika ambitiös när det gäller att bidra till välgörenhet. Under karriären som modell förlorade hon många vänner i AIDS och har kämpat för att bekämpa sjukdomen. Hon har också varit med i kampen mot bröstcancer, främst genom Rosa Bandet-kampanjen. Sedan 2008 har Emma varit en av ambassadörerna för Cancerfonden. Emma har också varit engagerad i både antirasism- och antivåldskampanjer.”

ECCO Walk In Style Award 2011 delas ut i Köpenhamns Rådhus den 1 februari.

Läs även: Emma Wiklunds bästa hudvårdstips.

Emma Wiklund på Guldknappen 2010.

Emma Wiklund på Guldknappen 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar