Annons

Annons

Emma Zetterberg om bröllopet: ”Jag ville se hångel i kyrkan”
Annons


Emma och Henrik Zetterberg kysser varandra.

Emma och Henrik Zetterberg kysser varandra.

Emma Zetterberg gifte sig med sin hockeyspelande man Henrik Zetterberg sommaren 2010, men precis som oss andra tycker hon att det är något speciellt med kungliga bröllop. När prins William gifte sig med Kate Middleton 2011 anordnade hon en riktig uppesitterkväll, vilket hon då berättade om i CHIC. Läs Emmas krönika nedan.

Se även: Emma Zetterbergs privata bröllopsbilder

”Det har varit flera olika sorters firanden den senaste tiden. Jag fyllde 32 år och sedan var det ju det magiska bröllopet mellan Kate Middleton och prins William.

Jag och min käre vän Peter, som kom på besök från New York, bestämde oss för att ställa till med en riktig baluns i äkta ”royal” anda, och eftersom det var väldigt viktigt att vi skulle se allt live fick de inbjudna sova över kvällen innan (bröllopet sändes ju tidigt på morgonen på grund av tidsskillnaden).

Alla som var med på vår tillställning skulle se ut att ha något slags anknytning till kungahuset. Jag och Peter var (såklart) utklädda till kung och drottning.

Klockan 04 på morgonen gick jag upp för att få håret uppsatt i en elegant svinrygg. Peter, som fixade mitt hår på mitt eget bröllop, såg än en gång till att jag var redo för fest.

Hela morgonen drack vi Mimosa, åt scones, vinkade kungligt och skrattade så vi hade kramp i magen. Det var såklart ett magiskt bröllop vi fick se, men jag måste ändå säga att jag tycker att det var synd att man inte fick se lite hångel i kyrkan. Det måste ha varit jobbigt för de nygifta att behöva vänta ända tills de stod på balkongen, typ en timme senare. Tur att man inte är kunglig på riktigt…

Nåväl, vårt party blev mycket lyckat, men det tog på krafterna att vara drottning för en dag. Nu har jag tack och lov återgått till mitt vanliga liv, utan finvinkningar och den brittiska accenten.”

Läs även:
Emma Zetterberg: ”Min första, överpimpade babyshower”
Allt om de 10 vackraste kungliga brudklänningarna
Vem i kungafamiljen bar budgetklänning på bröllopet?

Prins William och Kate Middleton.

Prins William och Kate Middleton.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar