Annons

Annons

Emma Zetterbergs hemliga bröllopsgåva till Zäta
Annons


Emma Andersson Henrik Zetterberg 1

Emma Andersson gifte sig med sin Henrik Zetterberg i fredags och blev då fru Zetterberg. Om detta kommer hon själv att berätta med exklusiva bilder i CHIC, där hon är krönikör. Dagarna innan bröllopet fick vi en pratstund med Emma och då avslöjade hon vad hon tänkte ge Henrik i morgongåva, dagen efter bröllopet:

– Jag har köpt ett par manschettknappar från Cartier åt honom. Det blir en fin och lyxig gåva. Men jag vet inte riktigt när han ska få presenten, kanske direkt på morgonen efter bröllopet?

Emma och Henrik firade sitt bröllop i dagarna tre, festen inleddes i torsdags och fortsatte på fredagen och lördagen. Bruden bar tre olika klänningar från Lars Wallin och även Henriks frack var signerad Lars Wallin.

– Min ring och klänningarna körde jag personligen från Stockholm till Skåne i måndags. De går ju inte att checka in, eftersom de inte får vikas! säger Emma till CHIC.

På måndag åker det nygifta paret på bröllopsresa till Seychellerna.

– Jag ser så mycket fram emot det, vi är helt slut båda två efter alla förberedelser. Det ska bli en fantastiskt romantisk resa, bara vi två i paradiset! avslutar en glad Emma.

CHIC önskar det nygifta paret all lycka och gratulerar till äktenskapet!

Läs även: Emma Anderssons skönhetsfavoriter.

Av Charlotta Flinkenberg Foto: Magnus Ragnvid

Till detta paradis flyger Emma och Henrik!

Till detta paradis flyger Emma och Henrik!

Henrik Zetterberg och Emma Zetterberg, f.d. Andersson.

Henrik Zetterberg och Emma Zetterberg, f.d. Andersson.

 


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar