Annons

Annons

Enkla tricket som gör din avokadomacka ännu godare

Vad sägs om att göra din vanliga avokadomacka ännu godare? CHIC har knepet som förhöjer smakerna och tar mackan till nästa nivå.

En enkel avokadomacka är perfekt till frukost, lunch och mellanmål. Avokadon mättar och är fylld av nyttiga fetter som är bra för både in- och utsidan (det sägs till exempel att avokado kan få håret att växa snabbare – bra va?).

Annons

Men om du har tröttnat på att snabbt slänga ihop en avokadomacka på morgonen finns det tre trick som förhöjer smaken och som gör den ännu godare. CHIC har listat dem.

Gilla CHIC på Facebook
avokadomacka

Uppdatera din avokadomacka med CHICs knep.

Läs fler recept:
Sockrig donut med glass (Instagram-favoriten!)
Så gör du lyxig äggröra som på hotell
Chokladvåfflor med blåbär och mynta

1. Addera citron eller lime
Syran i citron- och limejuice går bra ihop med en mastig avokado. Droppa citron över mackan eller gör en röra på avokado och citronjuice – det är supergott!

2. Stek brödet
Stek fullkornsbrödet i en panna med olivolja eller smör. Låt brynas till det är riktigt gyllene. Resultatet blir en avokadomacka i världsklass a lá restaurang, istället för om du rostar brödet i brödrost.

3. Avokadomacka med pocherat ägg
Att toppa mackan med ägg är vanligt men om du vill ta din avokadomacka till nästa nivå är det pocherat ägg som är grejen. Lyxigt, enkelt och så mycket godare! Servera med en god, nyttig grön smoothie – här är 10 grymma recept.

Vill du har mer inspiration? Kolla in goda avokadomackor i bildspelet här nedanför!

8
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar