Annons

Annons

Uppdaterat! Eric Saades utspel mot exet Molly Sandén och Danny Saucedo
Annons


Danny Saucedo och Eric Saade på efterfesten till Melodifestivalen 2011.

Danny Saucedo och Eric Saade på efterfesten till Melodifestivalen 2011.

OBS! Artikeln uppdaterad med kommentar från Eric Saade!

Inte alla är lika glada åt Molly Sandéns och Danny Saucedos nyfunna kärlek. Mollys ex Eric Saade skrev på Twitter för bara några timmar sedan:

– Mediahoror.

Strax därefter lade han till:

– Jaja sluta prata om det nu. Han är nummer två! Som vanligt!

Enligt Erics presskontakt har den första kommentaren inget med Molly och Danny att göra, men den andra kommentaren är hans officiella uttalande i nuläget. Kommentaren syftar till att Eric vann Melodifestivalen 2011 med låten ”Popular” samtidigt som Danny kom två med ”In The Club”.

Trots att det tog slut mellan Eric och Molly för ganska exakt ett år sedan, och att Molly och Danny personligen berättade om sin kärlek för Eric i slutet av december, tycker han enligt källor till Nöjesbladet att de inte har skött det snyggt. Han tycker att Danny har gått bakom hans rygg, eftersom han försökt vara vän med Eric samtidigt som han dejtat Molly.

Uppdaterat! Eric väljer nu att i ett öppet brev förklara sig:

– Jag har som princip att aldrig kommentera mitt privatliv. Det vet dom flesta redan om. Ibland spekuleras det dock för mycket, och folk slänger ur sig kommentarer hit och dit. Nu är det dumma kommentarer om mig och även dumma kommentarer om Molly, och då kan jag tyvärr inte sitta tyst längre. Molly är en jättestor del av mitt liv, och det kommer hon fortsätta vara, och det vet hon om! Media skriver att jag kallat det nya kärleksparet för media horor. Nja… Jag kallade media för horor. Stor skillnad! (Jag var uppenbart arg för att alla bombade mig med frågor.) Jag förstår nu att det misstolkades. Både jag och Molly har gått vidare. Är Molly lycklig så är jag lycklig. Det finns alltid en story bakom allt. En story som ni inte vet någonting om. Därför vill jag bara be alla som läser detta, att inte döma någon. Nu ska jag fortsätta göra det jag älskar. Skriva musik, som kommer släppas senare i år. Ta hand om varandra.

Slutet gott allting gott då, får vi hoppas!

Läs även: Danny Saucedo om Molly Sandén: ”Vi är ett par, och väldigt nykära”

Molly Sandén och Eric Saade på efterfesten till Melodifestivalen 2011.

Molly Sandén och Eric Saade på efterfesten till Melodifestivalen 2011.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar