Annons

Annons

Erik eller Calle, vem tror du vinner Idol?
Annons


Erik Grönwall och Calle Kristiansson är finalister i Idol 2009!

Det var Tove Östman Styrke som fick lämna semifinalen i ”Idol” och kvar står Erik Grönwall och Calle Kristiansson. Erik, som hängde löst inför den slutgiltiga omröstningen, skriver i sin blogg:

– Tankarna snurrar i skallen och jag har inte riktigt fattat detta ännu… Det känns helt otroligt och jag kan inte tacka er nog! Jag har inte tillräckligt bra ordförråd för att förklara lyckan och tacksamheten jag känner idag… Glädjetårar rinner från min kind och jag är så jävla lycklig!

Vem tror du vinner Idol 2009?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Läs även: Vinn Erik och Calles signerade självporträtt och missa inte intervjun i CHIC nr 25!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar