Annons

Annons

Eva Mendes älskar sig själv
Annons


Eva Mendes älskar sig själv.

Skådespelerskan Eva Mendes tror att människor tycker om henne för att hon älskar sig själv.

– Jag har jobbat väldigt hårt med att älska mig själv, och det gör jag. Jag tror att det är därför folk tycker om mig. För det finns massor med vackra tjejer i den här branschen med vackra kroppar, säger hon till Allure Magazine.

Även om 36-åriga Eva älskar sig själv erkänner hon att hon har problem med att spela in lättklädda scener.

– När andra skådespelerskor som kanske inte ses som attraktiva gör nakenscener så kallas de modiga. Ingen har någonsin sagt till mig: ”Eva, du är så modig som gör nakenscener!” Bara för att jag är attraktiv betyder inte det att det inte är läskigt, säger hon.

Hon vill även vara mer än en ”sexig” kvinna, men säger att hon själv är ansvarig för sin image.

– Jag är absolut ansvarig för bilden av mig som jag förmedlar. Men det blir frustrerande, eftersom jag inte vill att ”sexig” ska vara min främsta egenskap. Jag skulle älska att min ambition, vilja och intellekt och humor skulle definiera mig också, avslutar hon.

Läs även: Eva Mendes älskar terapi

Eva Mendes på MTV Movie Awards tidigare i år.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar