Annons

Annons

Eva Mendes älskar terapi
Annons


Eva Mendes älskar att prata ut med sin terapeut.

Eva Mendes älskar att prata ut med sin terapeut.

Skådespelerskan Eva Mendes tycker att det är viktigt att prata ut om sina problem med en professionell terapeut.

– Jag älskar terapi! Det finns inget bättre än att gå in i ett rum och bara få sitta ner och prata ut om saker med någon som inte har någon som helst känslomässig relation till ditt liv. Jag går en gång i veckan, och om jag inte gör det så går jag varannan. Om jag är bortrest ringer jag in istället. Jag tycker det är nödvändigt, särskilt i mitt jobb.

Eva Mendes pratar i telefon, med sin terapeut?

Eva Mendes pratar i telefon, med sin terapeut?

Den 36-åriga stjärnan, som tidigare inte kunde simma och var livrädd för att drunkna, anser att det är viktigt att våga möta sina rädslor och kunna konfrontera svåra situationer.

– Jag kunde inte simma, så jag bad min kompis att kasta ut mig ifrån en båt. Jag vet att det låter galet, men jag gjorde det och överlevde.

Eva Mendes och George Gargurevich på semester i Portofino, Italien.

Eva Mendes och George Gargurevich på semester i Portofino, Italien.

Eva har varit tillsammans med filmskaparen George Gargurevich i åtta år nu, men är fortfarande osäker på om hon vill gifta sig och skaffa barn.

– Om jag skulle gifta mig så skulle jag antagligen göra det i min källare. Det där med att starta en familj, jag är ärligt talat inte redo än. Men vem vet, jag brukar inte planera saker, så händer det händer det. Jag har sju syskonbarn, så jag är glad ändå.

Tyck till! Eva Mendes & Jamie Dornan för Calvin Klein, är annonsen för sexig?

Av: Agnes Dalunde, Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar