Annons

Annons

EXKLUSIVT! Annikafiores nya musikvideo
Annons


Annikafiore är aktuell med nya singeln "Forbidden love", som även utsetts till Copenhagen Prides officiella låt.

Den före detta Alcazar-medlemmen Annika ”Annikafiore” Kjaergaard är tillbaka – den här gången med sitt allra första soloprojekt. CHIC fick en exklusiv pratstund med sångerskan som berättade om nya singeln och hennes bästa skönhetstips.

Exklusivt för CHICs läsare presenterar vi den nya musikvideon som producerats av fotografen Magnus Ragnvid Chammon.

NAMN: Annika ”Annikafiore” Kjaergaard.
ÅLDER: 39.
BAKGRUND:
Började sin karriär som körsångerska bakom E-Type och har därefter varit medlem i grupperna The Dreamettes, Primitive Cool och Alcazar.
AKTUELL:
Med nya singeln ”Forbidden love”.

Den före detta Alcazar-medlemmen Annikafiore har filat på sitt allra första soloprojekt sedan i januari i år och släpper nu sin första singel ”Forbidden love”. Singeln är även den officiella låten till Copenhagen Pride som pågår mellan 18-22 augusti.

– Det är såklart en stor ära och fantastiskt roligt! Alla är så entusiastiska och det är extra roligt eftersom det är mitt första soloprojekt. Låten passar även väldigt bra i sammanhanget, säger Annika när CHIC ringer upp henne.

Hur gick det till när ni spelade in videon till singeln?
– Magnus sa direkt att ”Jag ser dig insmetad i lera!” när vi planerade videon. Jag trodde att han skulle ändra sig men han hade bestämt sig. Så vi spelade in videon på en åker i Landskrona i rejäl vervälling. Jag har faktiskt min riktiga bröllopsklänning på mig och två manliga skådespelare brottas om min gunst.

Ojdå, vad hände med klänningen?
– Den blev rejält insmord. När jag kom hem från inspelningen slängde jag den direkt i swimmingpoolen och som tur var så var den kritvit dagen efter!

Kika in videon nedan:

Vad handlar den nya singeln, ”Forbidden love”, om?
– Den handlar inte bara om en sak. Det ser jag alltid till när jag skriver låtar, att människor ska kunna ha sin egen tolkning. Men för mig så handlar den om att låta alla få älska dem de vill och att man ska inte förbjuda äkta kärlek när den är ren. Man ska acceptera alla oavsett ras, sexuell läggning och etnicitet. Det är ju egentligen självklart, men jag kan tycka att man fortfarande behöver tillhöra samma grupp för att bli accepterad. Hur kan man neka någon kärlek när den är äkta?

Vilket är ditt bästa skönhetstips?
– Lerbad ligger nära till hands, haha! Högklackade skor, skulle jag nog säga. Att man lär sig gå i högklackat. Det förbättrar kroppshållningen, man ser kvinnligare ut och inger ett helt annat intryck. Det stärker även vaderna och är bra för hela kroppen!

Annika bär sin riktiga bröllopsklänning i videon.

Ditt bästa hårtips?
– Till självlockigt hår är mitt bästa tips att inte träffa det för ofta. Jag brukar tvätta mitt en gång i veckan, så att håret får andas. Man ska heller inte använda för mycket produkter som tynger ner håret.

Slutligen, vad gör dig chic på ett kick?
– Rött läppstift! Min favorit är China Red från Make Up Store. Det har en perfekt hallonröd nyans.

Rött läppstift gör Annikafiore chic på ett kick.

Av: Malin Ny Foto: Magnus Ragnvid Chammon


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar