Annons

Annons

Exklusivt för CHIC – “Transformers”-stjärnan Shia LaBeouf
Annons


transformers01

Shia i "Transformers 3"

shia

”Transformers”-stjärnan Shia LaBeouf, 25, avslöjar att den tredje delen av den omåttligt populära filmserien är den mest spektakulära hittills.
– De sista 30 minuterna av filmen är den galnaste actionsekvensen som Michael Bay har filmat i hela sin karriär, det skulle han intyga, det är helt otroligt, säger Shia och fortsätter.

– Jag menar, om du ska göra en trilogi som ”Transformers” så vet du att du måste leverera den sjukaste actionscenen som någon någonsin har sett i slutet av den trilogin. Det måste vara så och det blev verkligen fantastiskt.

transformers

Rosie och Shia i "Transformers 3".

Enligt Shia skiljer sig den tredje filmen från de andra två.
– Den tredje filmen är mörkare och mer actionfylld än de två första. En sådan här film definierar vad ett äkta sommarnöje är för något, den levererar en rolig filmupplevelse.

I ”Transformers 3” får Shia sällskap av en ny kvinnlig huvudrollsinnehavare – supermodellen Rosie Huntington-Whiteley. Han hyllar henne till skyarna och tycker att hon verkligen har en framtid som skådespelare.
– Det var ett riktigt elddop för Rosie men hon är fantastisk. Till att börja med så är hon en underbar person och har en otrolig energi. Hon är väldigt diplomatisk och social och hon är avslappnad och vet hur man ska hantera livet. Hon har makten över sin sexualitet och det är ett måste om man är kvinna i Michale Bays filmer. Det är ett stort plus att hon är en Victoria’s Secret-modell för hon är inte rädd för att låta regissören utforska hennes kropp i filmens värld.

transformers03

Shia under inspelningen.

Shia berättar att de var väl förberedda inför den här filmen och hade siktet inställt på att göra den till den bästa ”Transformers”-filmen.
– Vi hade en stabilare grund att stå på och ett färdigarbetat manus. Trots att vi hade flera skador under inspelningen och stötte på svåra utmaningar så tycker jag att det här är den bästa filmen som vi har gjort, säger Shia och fortsätter.

– Den här inspelningen var också den bästa resan och roligaste upplevelsen, jag hade roligare när jag gjorde den och jag och Michael har verkligen blivit nära vänner. Det var en väldigt positiv upplevelse för mig.

Läs även: Exklusivt för CHIC – “Transformers”-aktuella Rosie Huntington-Whiteley.

rosie_shia

Rosie och Shia på filmpremiären.

Översättning och bearbetning: Emilie Cederquist Foto: Image.net & Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar