Annons

Annons

EXKLUSIVT! Whitney Port kommenterar sin stilutveckling
Annons


whitneystyle

Whitney kommenterar sin stilutveckling.

När CHIC träffade designer Whitney Port i Göteborg visade vi henne bilder på hennes stilutveckling från det att hon blev känd 2006 fram tills idag. Så här blev hennes reaktion:

– Herregud! Det här är så roligt. När jag filmade ”The City” bar jag blusar, kjolar och små jackor som passade på kontoret. Och på röda mattan gillar jag att bära statement-klänningar. Min stil har verkligen utvecklats! Den är eklektisk och skön. Förut var den feminin och vass men nu tycker jag att jag klär mig lite mer moget, säger Whitney till CHIC.

2006

2006: ”Jag gillar verkligen den här klänningen. Den är söt och vacker men jag tycker inte att mitt hår och smink ser så bra ut. Det är faktiskt min systers balklänning som jag bar på röda mattan!”.

2007

2007: ”Det här är en hemsk look. Jag vet inte vad jag tänkte när jag tog på mig det här. Jag ser ut som en nyckelpiga och mitt hår är inte snyggt. Det var inte så smart att bara låta frisören göra vad de tyckte var bäst. Här var jag inte van vid att få mitt hår och smink fixat av någon annan så jag hade inte lärt mig vad jag passade i”.

2008

2008: ”När jag bar den här outfiten tyckte jag att den var riktigt cool. Klänningen är från Diane von Furstenberg och den är väldigt fin men den borde ha matchats med enklare accessoarer. Jag älskar huvudbonaden men jag tycker inte att den passar med klänningen. Skorna är från Christian Louboutin”.

2009

2009: ”Den här looken gillar jag verkligen. Klänningen från Barbara Bui är riktigt sexig, jag önskar faktiskt att jag fortfarande hade kvar den men den var lånad. Här hade jag börjat jobba med min stylist”.

2010

2010: ”Det här var min nyårs-outfit och den är snygg! Men jag tycker inte att skorna matchar. Klänningen kommer från Jill Stuart”.

2011

2011: ”Jag älskar den här klänningen, jag kände mig väldigt fin i den. Jag har fortfarande kvar den faktiskt. Den kommer från Guishem”.

2012

2012: ”Det här är bara några månader sedan. Det är en supervacker klänning från Julien MacDonald. Skorna kommer från Giuseppe Zanotti”.

Läs även: Whitney Port till CHIC: ”Jag går på manikyr varje vecka”

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar