Annons

Annons

EXTRANYTT! Peaches Geldof, 25 år, hittad död i sitt hem
Annons


Peaches Geldof is dead

Peaches Geldof, 25, dotter till Paula Yates och Bob Geldof, har hittats död i sitt hem. Hennes pappa Bob har bekräftat nyheten och säger förkrossat: ”Peaches har dött. Vi är utom oss av förtvivlan och smärta. Vår sorg är obeskrivlig. Hon var den vildaste, roligaste, smartaste, vitsigaste och tokigaste av oss alla”.

Hennes sista Twitter-inlägg är länkat till ett Instagram-inlägg hon gjorde i söndags, som föreställer en bild av henne och hennes mamma Paula, som dog av en överdos när Peaches bara var elva år. Texten lyder: ”Jag och min mamma.” Enligt pappa Bob tog det åratal för Peaches att komma över mammans död.

”Jag kommer  ihåg dagen då mamma dog och det är fortfarande svårt att prata om det”, sa Peaches i en intervju för ELLE.

Familjen bär på en tragisk historia av narkotikamissbruk och tidiga dödsfall. Peaches mamma Paula var under flera år tillsammans med sångaren Michael Hutchence från INXS som hon fick dottern Tiger Lily med. Paula var Michaels partner ända fram till han hittades död i ett hotelrum i Sydney 1997, hängd i ett rep. Paula påstod alltid att Michael inte hade begått självmord, som media beskrev det hela, utan att det var en sexakt som gått fruktansvärt fel. Innan relationen med Michael Hutchence var Paula tillsammans med Bob Geldof, som hon fick tre döttrar med; Fifi Trixibelle, Peaches och Pixie.

Peaches har erkänt i intervjuer att hon experimenterat med droger i tonåren, men att hon ”aldrig var så där vild”.

Peaches lämnar de två små sönerna Astala och Phaedra och maken Thomas Cohen efter sig. Hennes man säger i ett uttalande:
”Min älskade Peaches var avgudad av mig och hennes två söner. Jag ska uppfostra dem med deras mamma i hjärtat varje dag. Vi kommer att älska henne för alltid.”

Av Charlotta Flinkenberg Foto Stella Pictures

Källor: Aftonbladet, BBC News


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar