Annons

Annons

Fem nyårslöften du måste hålla under 2016 (det handlar om skönhet!)

nyårslöften 2016

Håll CHICs nyårslöften år 2016 – det kommer gynna dig!

Nu är det inte långt kvar till nyårsafton, vilket innebär att det är dags att avlägga ett gäng nyårslöften i vanlig ordning. Men om du skippar klassikerna som att ”träna oftare” eller att ”äta bättre” tycker vi på CHIC att du borde satsa på de här beautylöftena istället.

Annons

Läs även:
Vanliga misstag som får ditt hår att se tunnare ut
14 beautytrender vi alltid kommer minnas från 2015
Bäst i test: Budgetmascarorna som håller vad de lovar

Nyårslöfte #1: Sluta klämma finnar
Vi vet, vet, vet hur svårt det är att låta bli att klämma en finne när den bultar under huden likt en minivulkan, men på allvar – 2016 är det dags att sluta klämma finnar, en gång för alla. Att klämma finnar kan orsaka både ärr och inflammationer som hellre får höra hemma förra året.

Nyårslöfte #2: Att inte sova med smink
Det är klart att det känns tufft efter en hård partykväll att ställa sig i badrummet för att påbörja en lång avsminkningsrutin, men försök i alla fall att inte sova med smink. Köp hem ett gäng avsminkningsservetter för nödfall!

Nyårslöfte #3: Att använda värmeskydd
Vi har sagt det förut men det tål att sägas igen; använd värmeskydd. Alltid. Utan undantag. Håret tar så mycket onödig skada av att du stylar det utan värmeskydd, och egentligen – hur jobbigt är det att spraya håret innan du går lös med värmetänger?

Nyårslöfte #4: Att använda solskydd
Det känns lite 80-tal att ligga och steka i solen utan solskydd när du vet hur farligt det är. Lova oss, dyrt och heligt, att du tar lägre cancerrisk och färre rynkor framför en rödlätt bränna som ändå flagnar inom ett par dagar under 2016. Lova!

Nyårslöfte #5: Tvätta dina sminkborstar
En gång för alla – att tvätta sminkborstarna kan vara tråkigt och jobbigt, men det ger så mycket tillbaka. Sluta smeta runt gamla sminkrester i ansiktet när du ska lägga en ny makeup och inled 2016 med den nya rutinen att du helt enkelt tvättar sminkborstarna en gång i veckan. Din hy kommer att tacka dig, klyschigt nog.

Läs även:
Kändisfrisören avslöjar: Vanligaste felen du gör när du tvättar håret
3 enkla tips: Så slipper du elektriskt hår på vintern
Kim Kardashians makeupartist: ”Så sover du bäst med smink”

Av: Cassandra Lindblom
Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar