Annons

Annons

Fota och filma i och ovan vattnet
Annons


undervattenskameror

Vad sägs om att filma under vatten, tappa kameran i sanden, eller spola bort lera från den? Nu behöver du givetvis inte göra allt det här, men det går alldeles utmärkt med dessa slimmade äventyrskameror från Panasonic!

  • Kameran DMC-FT1 är utrustad med ett 28 mm vidvinkelobjektiv, 4,6x optisk zoom, en upplösning på 12,1 megapixlar och det smarta iA-läget (Intelligent Auto). Den är vattentät ner till 3 meter, dammsäker samt stöttålig från fall på upp till 1,5 meter. Prus: 4 999 kr.
  • Videokameran SDR-SW21 är  vattensäker ner till 2 meter, stötsäker för att klara fall på upp till 1,2 meter och har ett helt dammsäkert hölje. SW21 är också utrustad med VideoCam Suite, vilket bland annat gör det enkelt att ladda upp videoklipp till YouTube. Pris: 5 499 kr.

Tips! Om du köper en DMC-FT1 eller en SDR-SW21 under kampanjperioden juni-augusti 2009 får du ett dyk-kit på köpet! Kitet innehåller mask, snorkel och simfötter och har ett värde motsvarande 399 kr. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

snorkling-artiklar

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar