Annons

Annons

Frida Fahrman designar blommig kollektion för Blingo
Annons


Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning.

Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning.

Modepersonligheten Frida Fahrman, 32, släpper nu sin första klädkollektion i samarbete med Blingo. Den bohemiska kollektionen är främst designad för bebisar och barn men det finns även några plagg för kvinnor.

– När jag först fick frågan, så tackade jag utan tvekan ja. Det känns både kul och spännande att ge sig in på ett nytt område, att vara med i den kreativa processen, jobba med design och materialval, modeller och idé – för barn. Jag har jobbat med kollektionen i nästan ett år, berättar Frida.

Kollektionen heter ”Bloom” och innehåller som namnet antyder många blommiga plagg. Mönstret är designat av Lina Gustafsson. Frida älskar blommor och säger att hon kanske blivit florist om hon inte jobbat med mode. Alla plagg är döpta efter Fridas familj och vänner. Frida har själv en ettårig son som heter Nils och Fridas syster Sofi Fahrman, 34, blev nyligen mamma till lilla Lily.

– Det är en härlig kollektion och lite bohemisk. Mörkt plommon, petroleum och blommönster kan bli både gulligt, coolt och rockigt. Jag tänkte faktisk bara precis på vad jag själv skulle vilja ha på mig och på mina egna barn.

Tidigare har bland andra Anine Bing och Ann Söderlund designat för Blingo.

Läs även: Sofi Fahrman: ”Det plagget tänker jag ALDRIG sätta på mig”

Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning. Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning. Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning.Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning. Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning. Bloom by Frida Fahrman finns att köpa på blingo.se och via hemförsäljning.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar