Annons

Annons

Frida Skoglund: ”Jag ska inte köpa en enda julklapp i år”
Annons


CHICs skönhetsbloggare Frida Skoglund har röda läppar i jul.

CHICs skönhetsbloggare Frida Skoglund har röda läppar i jul.

CHICs skönhetsbloggare Frida Skoglund önskar sig inga skönhetsprodukter i jul, det har hon så det räcker och blir över ändå. Själv tänker hon inte köpa en endaste julklapp.

Var och hur kommer du att fira jul i år?
– Jag kommer att fira jul hemma hos mina föräldrar i år, som alltid. Det här blir dock första julen i lägenheten som jag och min sambo flyttade in i tidigare i år så vi har smygstartat och klätt granen redan nu eftersom vi firar på varsitt håll, jag i Örebro och han hemma på Västkusten hos sin familj.

Vad är det bästa med julen?
– Stämningen och dofterna! Det är verkligen något särskilt. På julaftonsmorgon brukar jag gå upp runt 05-06 för att sätta mig i soffan och titta på granen innan familjen vaknat, det har jag gjort sedan jag var barn. Jag behöver inte ställa klockan utan vaknar av mig själv då jag är så exalterad, haha.

Har du haft någon riktigt misslyckad jul?
– För några år sedan var hela familjen förkylda med hög feber och kände inte alls vad julmaten smakade, det var ganska trist. Det finns ju dock betydligt värre saker som kan hända så någon misslyckad jul har jag inte haft direkt.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Här borde jag kanske svara att jag önskar mig olika skönhetsprodukter, men det gör jag inte. I år önskar jag mig träningskläder och tillbehör! Jag har blivit en riktig hurtbulle under hösten och en ny träningsoutfit gör det ännu roligare att gå till gymmet.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Den bästa fick jag och min sambo förra året när vi hämtade nycklarna till lägenheten, det var vid årsskiftet. Den sämsta har jag ännu inte fått!

Har du något billigt och bra julklappstips?
– Baka! Jag ska inte köpa en enda julklapp i år men ska baka bröd till julbordet, det brukar uppskattas jättemycket och det kostar inte så många kronor heller. Jag kanske rör ihop lite julgodis också när jag är igång.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Alla CHIC-läsare!

Till Fridas blogg >>

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar