Annons

Annons

Gin & tonic är nya trenden mot rynkor

Har du hört att man får rynkor av alkohol? Nu är det dags att tänka om - menar ett brittiskt företag som lanserar en gin som ska verka föryngrande på huden.

Lägger du ner hundratals kronor på antirynkkrämer i månaden? Då är det dags att lägga dem på krogen istället, menar ett brittiskt hotell. Nåja, ungefär i alla fall.

Warner Leisure Hotels har tillsammans med Bompas & Parr tagit fram en 40-procentig gin som ska fungera som en antirynkprodukt. Skillnaden mot vanlig gin är att produkten innehåller kollagen, kamomill och tea tree-olja, vilket ska motverka rynkor – men ändå smaka och fungera som gin (ja, den innehåller alkohol). Drycken har fått det fyndiga namnet Anti-aGin.

Annons
anti agin

Anti-aGin ska vara en föryngrande gin.

– Vi försöker hålla fast vid den klassiska principen av gin men har tillagt en föryngrande boost genom de här extra ingredienserna, säger Harry Parr från Bompas & Parr i ett pressmeddelande.

Huruvida det fungerar eller ej låter vi vara osagt – det låter ju onekligen lite otroligt att alkohol skulle kunna vara föryngrande. Om du är intresserad av att testa drinken går det att göra det på 13 olika Warner-hotell i England hittills.

Läs även:
Recept: Drink med champagne, glass och hallon
Recept: Spritzer med citron och rosenvatten
Recept: Tre enkla och goda champagnedrinkar som gör succé

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar