Annons

Annons

Gina Dirawi och Danny Saucedo leder Melodifestivalen 2013
Annons


Danny Saucedo och Gina Dirawi leder Melodifestivalen 2013.

Danny Saucedo och Gina Dirawi leder Melodifestivalen 2013.

Tittarfavoriten Gina Dirawi, 21, upprepar årets succé och kommer även nästa år att leda Melodifestivalen. Vid sin sida kommer hon att ha Danny Saucedo, 26, vilket gör dem till det yngsta programledarparet i programmets historia.

– Jag älskar det här programmet så extremt mycket, och att jag får vara med igen känns så roligt. Det känns jättekul att de tror på mig så pass mycket och tyckte att jag gjorde så bra jobb att jag får göra det igen, säger Gina.

Danny har tidigare ställt upp som artist i Melodifestivalen tre gånger (2009, 2011 och 2012), och tvekade lite innan han tackade ja till uppdraget som programledare.

– Jag ledde ett program av Sommarkrysset med EMD. Sedan lovade jag att aldrig göra om det, för det var så läskigt, och jag kände att jag inte är den typen. Men nu känner jag mig mer bekväm med uppgiften. Jag blir en artist som leker programledare, för jag vill fortfarande hålla linjen att jag är artist, säger Danny.

Den första deltävlingen går av stapeln i Karlskrona den 2 februari 2013. Finalen äger rum i nybyggda Friends Arena i Stockholm den 9 mars.

Läs även: Charlotta hissar och dissar klädvalen i Melodifestivalen 2012

Danny Saucedo och Gina Dirawi leder Melodifestivalen 2013.

Danny Saucedo och Gina Dirawi leder Melodifestivalen 2013.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar