Annons

Annons

Give Hope av David och Martin
Annons


Foto: Angelica Engström

De prisbelönta smyckesdesignerna David & Martin har specialdesignat ett halsband för Barncancerfonden och deras insamlingskoncept ”Give Hope”. Vare sig du behåller smycket själv eller ger bort det till någon annan blir gåvan extra värdefull eftersom den samtidigt skänker hopp till cancerdrabbade barn och ungdomar.

– Det viktigaste vi kan göra är att ge ett sjukt barn hopp om framtiden. Kan vi genom vår design på något sätt bidra till att det hoppet hålls vid liv är vi enormt tacksamma. Vi är väldigt stolta över att samarbeta med Barncancerfonden, säger David Andersson.

Smycket är tillverkat i 925 sterling silver och har en klotformad berlock med en detalj i colorit som finns i fem olika färger. Kedjan finns i två olika längder, 43 cm för vuxna och 34 cm för barn.

– Vi har arbetat med smycket under en längre tid och inspirationen kommer från ett öga, det är där man kan se en människas hopp tändas, säger David.

Halsbandet kostar 500 kr, varav 200 kr går till Barncancerfonden och 100 kr är moms. Det finns att köpa i Barncancerfondens webbshop samt i David & Martins butik i Stockholm.

OBS! Beställ senast den 15 december om du vill ha leverans före jul.

Foto: Martin Vallin


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar