Annons

Annons

Golden Globe 2012 – CHICs favoriter
Annons


Natalie Portman, Heidi Klum och Zooey Deschanel på Golden Globe Awards 2012.

Natalie Portman, Heidi Klum och Zooey Deschanel.

Delar av CHICs redaktion har här valt ut sina favoriter från årets Golden Globe Awards, den 69:e galan i ordningen. Vem tycker du var snyggast? Klicka här för att se ett bildspel: De 30 vackraste klänningarna på Golden Globes.

Natalie Portman, Kelly MacDonald och Heidi Klum på Golden Globe Awards 2012.

Natalie Portman, Kelly MacDonald och Heidi Klum.

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör:

 • Natalie Portman: – Trots att Portman är petite så bär hon upp denna Lanvin-kreation med en drottnings pondus. Den mörkröda, kontrasterande detaljen tas upp fint med sidenclutchen och den enkla frisyren konkurrerar inte med klänningens vackra och dramatiska höftskärning.
 • Kelly MacDonald: – Krävande modell med modernt snitt på ärmarna i härligt skimrande grönlila paljetter. Kelly ser ut som ett undervattensväsen i sin Lorena Sarbu-dress utan den konventionella och förutsägbara sjöjungfrumodellen på klänning.
 • Heidi Klum: – Ett oväntat och subtilt val av Heidi, som annars brukar gå all in med hudnära krimskramsfodral med volanger och tjafs. Denna nudefärgade, superenkla och supersnygga klänning från Calvin Klein Collection kräver sin supermodellfigur. Och det som fulländar looken från mainstream till gala är de vackert turkosfärgade smyckena från Lorraine Schwartz.
Rooney Mara, Tilda Swinton och Zooey Deschanel på Golden Globe Awards 2012..

Rooney Mara, Tilda Swinton och Zooey Deschanel.

Hulda Andersson, modechef:

 • Rooney Mara: – Svart är annars en trist färg på en glittrig gala tycker jag men med en intressant helhetslook och unik klänning från Nina Ricci som här så blir det full pott hos mig. Älskar att Rooney Mara helt avstått från smycken utan lagt krut på klänning, en fantastisk make-up och en stram frisyr. Love it!
 • Tilda Swinton: – Ständigt modemodig, trendrätt och experimenterande på ett kreativt sätt som verkligen behövs bland alla klassiska frasiga blåsor på den konservativa röda mattan i Hollywood. Älskar de blå tonerna, materialmixen i looken till hennes egna ”bleka” färger. Här klädd i Haider Ackermann. Modernt och fantastiskt!
 • Zooey Deschanel: – Mycket fin klänning som verkligen passar henne och hennes personlighet. Gillar de gröna glaspärldekorerade livet på klänningen och väskan. Stort plus för den spännande öppna ryggen och Prada som märke känns helt rätt för henne. Minus för håret som jag inte tycker stämmer med helheten alls. Håret gör henne tyvärr 20 år äldre, jag hade hellre sett henne i en stram frisyr á la Rooney Mara till den klänningen.
Lea Michele, Jessica Biel och Michelle Williams på Golden Globe Awards 2012.

Lea Michele, Jessica Biel och Michelle Williams.

Emilie Cederquist, nöjesbloggare:

 • Lea Michele: – Den här silvriga Marchesa-blåsan är inget jag skulle ta på mig själv men jag beundrar Lea för att hon aldrig väljer de säkra korten. Tycker hon bär upp den här med bravur.
 • Jessica Biel: – Nyförlovade Jessica kom i en brudklänningsdröm från Elie Saab och smycken från Tiffany & Co. Jag älskar ju sådana här romantiska klänningar. Den stora snackisen var dock att Jessica inte bar sin förlovningsring…
 • Michelle Williams: – Michelle är ju en av mina favoritkändisar när det kommer till mode och stil. Hon lyckas gång på gång. Gillar verkligen den här modellen från Jason Wu.
Emma Stone, Angelina Jolie och Mila Kunis på Golden Globe Awards 2012.

Emma Stone, Angelina Jolie och Mila Kunis.

Isabel Adrian (se fler favoriter i hennes blogg):

 • Emma Stone i Lanvin.
 • Angelina Jolie i Atelier Versace.
 • Mila Kunis i Dior.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar