Annons

Annons

Gossip Girl-stjärnans mörka hemlighet
Annons


Leighton Meesters uppväxt var raka motsatsen till hennes rollkaraktär Blair Waldorf i ”Gossip Girl”, berättar hon i senaste numret av Us Weekly. Hennes mamma Connie dömdes till tio års fängelse för att ha smugglat marijuana, och Leighton föddes innanför murarna strax efter att hon påbörjat sitt straff. Även hennes pappa Doug satt i fängelse för inblandning i samma brott.

Connie behövde dock bara avtjäna 16 månader och både hon hennes exmake har idag helt nya liv. Connie jobbar som manusförfattare och Doug som byggnadsarbetare.

Leightons tuffa start i livet har gett henne perspektiv på saker och ting:

– Det har gjort mig väldigt fördomsfri och öppen. Och jag tror att det gör att jag kan uppskatta det jag har nu.

Idag har Leighton och hennes mamma ett nära förhållande.

– Hon finns alltid där för mig, vad det än gäller. Jag lovar, den kvinnan vet allting!

Av: Rose-Marie SöderlundAnnons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar