Annons

Annons

Guide: Så hittar du den perfekta bröllopsklänningen
Annons


Steg ett är att bestämma vilken modell du vill ha på din bröllopsklänning.

Steg ett är att bestämma vilken modell du vill ha på din bröllopsklänning.

Att söka efter den perfekta bröllopsklänningen kan vara överväldigande och det kan vara svårt att veta var du ska börja. Steg ett är att bestämma vilken modell på klänningen du vill ha, därför har vi satt ihop en guide för att underlätta din jakt!

1. A-linjeformad
a-linjeÖverdelen är helt anpassad efter din kropp medan kjolen blir allt vidare ju närmre golvet den kommer. Modellen liknar ett ”A” – därav namnet.

2. Balklänning
balklänningÖverdelen är sydd efter din kropp och sitter tajt, medan kjolen är väldigt puffig. Klänningens silhuett ger en vibb av sagoprinsessornas klänningar, som exempelvis Askungen.

3. Kolumnform
kolumnDen här modellen är väldigt rak och kolumnliknande från topp till tå. Om du letar efter något som är figursytt, men som ändå inte är för tajt, är det här designen för dig.

4. Sjöjungfru-form
sjöjungfrunDen här formen på klänning är väldigt figurnära och kramar åt alla kurvor, för att i botten sedan gå ut som en slags fena.

5. Modifierad A-linjeform
modifierad a-linjeDen här modellen är figursydd och sitter väldigt tajt ner till höftpartiet innan den sedan svävar ut och blir vidare i nederdelen.

6. Kortare modell
Tea-LengthDen här modellen skiljer sig från de andra bröllopsklänningarna. Istället för att gå ner till golvet slutar denna klänning vid vaderna.

7. Trumpetformad modell
trumpetDen här modellen kan ses som en blandning av den modifierade a-linjeformen och sjöjungfrun. Den största delen av klänningen kommer att sitta tajt, men i botten blir den mer utsvängd.

Läs även:
Nu är (äntligen?) bröllopsselfiesticken här
VIDEO: De blev ihop som tioåringar – se hans fantastiska frieri
Proffsets bästa knep: Så blir du bra på bild (varje gång!)

Foto: June Letters Studie
Källa: Popsugar
Av: Emelie Anderberg


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar