Annons

Annons

Guide: Så lyckas du köpa drömplaggen från Balmain x H&M
Annons


H&m balmain shoppa

På torsdag släpps Balmain x H&M.

Är du redo inför släppet av Balmain x H&M? CHIC guidar dig för att lyckas köpa plaggen du drömmer om på bästa sätt.

Efterfrågan brukar vara enorm när H&M släpper sina designerkollektioner. I år släpps Balmain x H&M klockan 09.00 i utvalda butiker och online klockan 10.00. Här är CHICs bästa tips för att lyckas i shoppingkampen.

I butik
1. Håll koll på tiderna!
Klockan 09.00 öppnar butikerna, men var inte förvånad om folk står och köar redan vid 05.00 på morgonen – så har det varit tidigare år.

2. Klä dig varmt!
Om du planerar att stå i kö länge är det viktigt att komma ihåg varma kläder. Kylan blir påtaglig efter ett par timmar i kön en höstmorgon i november. Tips: Ta med dig en termos med varm dryck och något att äta.

3. Vilken butik ska jag välja?
Tänk taktiskt – vilken butik är mest välbesökt i vanliga fall? Med största sannolikhet är det där majoriteten shoppare kommer att samlas även denna gång. Här hittar du alla butiker som säljer kollektionen.

4. Planera
Vilka plagg är du mest sugen på? Spana in dina favoriter redan nu (här) så slipper du leta runt planlöst i panik på själva shoppingdagen.

5. Lyssna på instruktionerna
De som står längst fram i kön brukar få ett färgat armband, för att butikspersonalen ska hålla koll på turordningen. När du sen får komma in i butiken får du shoppa under en begränsad tid.

6. Kom ihåg!
Du får bara köpa ett plagg av varje storlek. Det innefattar även accessoarer och skor. Du har öppet köp på varorna i tre dagar, men plaggen måste vara i perfekt skick – och kom ihåg kvitto! Om plaggen inte passar har du ofta chans att göra vinst på dem om du säljer dem på nätet.

Läs mer: CHICs moderedaktör tipsar om bästa köpen från Balmain x H&M

Online
1. Ställ dig i kö
Trycket kommer förmodligen vara enormt när kollektionen släpps. Klicka dig in i tid så att du är inne klockan 10.00 och uppdatera sidan med jämna mellanrum.

2. Skapa ett konto redan nu
… så slipper du göra det i panik när du väl har plaggen i varukorgen.

3. Antal varor
För att så många som möjligt ska kunna köpa plaggen från Balmain x H&M på nätet har kedjan begränsat köpen till max en vara per person – vilket innebär att du bara får köpa en storlek av varje plagg.

4. Returer
Om du shoppar online gäller samma returpolicy som vanligt.

Läs även:
Se alla plagg och accessoarer från Balmain x H&M
Se reklamfilmen för Balmain x H&M
Bästa köpen från Balmain x H&M

Av: Cassandra Lindblom
Foto: H&M


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar