Annons

Annons

Gwyneths go(op)da råd
Annons


Gwyneth Paltrow har lanserat en egen hemsida, GOOP, där hon kommer att dela med sig av tips och inspiration inom områdena:

  • MAKE – Recept
  • GO – Resor
  • GET – Shopping
  • DO – Aktiviteter
  • BE – Välmående
  • SEE – Sevärdheter

Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad, men i ett personligt brev skriver Gwynnie bland annat:

”Jag älskar att resa, laga mat, äta, ta hand om min kropp och själ, att arbeta hårt…

Jag har provat på många saker genom åren. Jag har gjort många misstag, men jag har lärt mig mycket på vägen och vill dela med mig av det till er. Allt från bra matställen i London, tips om vart du ska bo i Austin, recept jag gjort den här veckan eller tankar och goda råd. GOOP är lite av allt i mitt liv.”

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att hålla dig uppdaterad!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar