Annons

Annons

Halle Berry avslöjar sin kroppsförebild
Annons


Trots att Halle Berry är flerfaldigt utnämnd till världens sexigaste kvinna känner hon sig fortfarande osäker när det kommer till nakenscener. Hennes förebild som hon hämtar självförtroende hos är Kate Winslet.

– Kate Winslet är alltid naken, sittande på en toalett sprit språngande näck. Hon är fri. Jag vill vara den sortens skådespelerska som är bekväm med min egen kropp, berättar hon för tidningen Elle.

Kate själv har dock inte alltid haft så bra självförtroende. I senaste Vanity Fair berättar hon om sina unga år som överviktig:

– Jag hade inte en tanke på att bli känd. Jag var tjock och kände inte till någon tjock skådespelerska. Jag kunde inte se mig själv i den världen, helt ärligt. Du vet, en gång ett överviktigt barn, alltid ett överviktigt barn.

Som tur var övervann hon sitt dåliga självförtroende, och är nu världens yngsta skådespelerska att ha fått fem Oscars-nomineringar.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Cliff Watts/Esquire, Steven Meisel/Vanity Fair


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar