Annons

Annons

Hårda klappar från Nokia
Annons


Nokia N97 mini i färgen cherry black.

Nokia N97 mini har samma typ av design som sin storebror N97 med lutbar skärm och tangentbord, men är något mindre och har flera förbättringar när det gäller användarvänlighet.

Pekskärmen på 3,2 tum rymmer flera widgets och kan anpassas efter dina önskemål. Du kan till exempel uppdatera din Facebook-status direkt från startskärmen. Kameran med 5 megapixlar och Carl Zeiss-lins tar riktigt bra bilder som är enkla att ladda upp. Det inbygda minnet på 8 GB rymmet en hel del bilder och musik, men kan med minneskort utökas till hela 24 GB.

Pris utan abonnemang: 5 395 kr.

Nokia 3710 fold i plommon, rosa och svart.

Nokia 3710 fold kombinerar iögonfallande design med det senaste inom mobil funktionalitet. Det konstnärliga mönstret på skalet i olika färger sätter en pesonlig prägel, och det förnyade användargränssnittet gör telefonen enkel att använda.

Kameran har 3,2 megapixlar och den ljusa skärmen i kombination med det nya bildgalleriet gör det enkelt att visa och organisera dina bilder.

Pris utan abonnemang: 2 099 kr.

Tips: I nyöppnade Ovi Store kan du göra din Nokia-telefon smartare, roligare och mer personlig genom att ladda ner applikationer, spel, podcasts och mycket mer. Det finns både gratis- och betalinnehåll.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar