Annons

Annons

Heidi Klum designar klädkollektion för Lidl

Heidi Klum ingår ett nytt samarbete med Lidl och designar en klädkollektion för den tyska matkedjan.

Heidi Klum har varit ansiktet utåt för exklusiva modehus och dessutom prytt några av modevärldens mest kända omslag. Hon är också designer och har lanserat egna skönhetsprodukter.

Nu släpper modellen och stilikonen en klädkollektion i samarbete med Lidl. Det är Heidi själv som står för designen och kollektionen är en del i den tyska matkedjans modesatsning med visionen att göra kvalitetsmode tillgängligt för alla.

Annons

Läs mer: Ikea släpper ny kollektion inspirerad av modevärlden

– Jag hoppas verkligen att kollektionen som jag designat för Lidl kommer att uppskattas. Självklart blev jag glad över samarbetet, det var så roligt att genomföra! Precis som jag ställer Lidl höga krav på sina fantastiska produkter med bra kvalitet till oslagbara priser. Jag tycker det är helt fantastiskt, då mode är roligt och borde vara ett nöje alla har råd med, säger Heidi Klum.

– Heidi är en fantastisk inspirationskälla som känner sig hemma i världens modemetropoler. Hon sprudlar av energi och livsglädje, men är fortfarande jordnära. Hon är en perfekt matching för Lidl och våra kunder, säger Johannes Fieber, Sverigechef för Lidl.

Kollektionen släpps under 2017 och kommer presenteras under Lidl Fashion Week, ett återkommande internationellt koncept då matvarukedjan presenterar sina modekollektioner i samtliga sina butiker.

Läs mer:
Paris Hilton i designsamarbete med Lidl
Efter IKEA-kopian: Åtta snygga looks inspirerade av andra varumärken
Ikea i samarbete med Bea Åkerlund – då släpps kollektionen

Foto: Lidl

Annons
Annons

AnnonsLaddar