Annons

Annons

Heidi Montag: ”Jag har inga vänner kvar”
Annons


Heidi Montag har inga vänner kvar efter alla operationer.

Realitystjärnan Heidi Montag, 23, kan inte ha det lätt just nu. Inte nog med att den opererade Heidi just nu bråkar med hela sin familj – i ett av de senaste avsnitten av ”The Hills” beklagar hon sig över att hon inte har några vänner kvar efter sina många skönhetsoperationer.

– Det är riktigt svårt, för jag har inte min familj kvar och inte några vänner. Jag vill fokusera på kärlek och sånt. Jag menar, vem är jag utan Spencer? säger hon i avsnittet.

Tyvärr ser det inte ut att bli bättre för Heidi då hon mer eller mindre förklarade krig mot sina före detta vänner på sin Twitter nyligen.

– PS. JAG HAR INGA VÄNNER, de som låtsas vara ”vänner” eller ”familj” är antingen galna, arga, fattiga eller bittra, twittrade hon den 24 maj.

Nyligen spekulerades det i skvallerpress om en skilsmässa mellan Heidi Montag och Spencer Pratt och nu verkar det som om ryktena var sanna. I veckan syntes nämligen Montag lämna in skilsmässopapper i en rättssal i Santa Monica.

– Jag behöver tid för mig själv. Det finns så många lögner om mig därute och jag behöver en paus – till och med från min man, säger Heidi till People.

Läs mer om Heidis bråk med familjen och vännerna i CHIC nr 12 som finns ute i butik nu!

Läs även: Heidi och Spencer poserar på stridsvagn

Heidi Montag på promenad i Malibu.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures Källa: People


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar