Annons

Annons

Hejdå, semmelwrappen – nu är Nutellasemlan här!




Annons


nutellasemla

Säg hej till Nutellasemlan!

Det har gått många trender i bakvärlden de senaste åren. Lussesemlan blev en succé, somlan var en snackis och semmelwrappen kan väl ingen ha missat? Nu släpps ännu ett tillskott i familjen – säg hej till Nutellasemlan.

Nutellasemlan är en idé som föddes på cafét Var.Dags.Rum i Nyköping, och caféchefen Deborah Rosman står bakom bakverket.

Mer gott:
VIDEO: Så gör du en egen semmelwrap!
Dunkin’ Donuts kommer till Stockholm
Ben & Jerry’s lanserar en glassburrito
Julia Krischels recept på smaskig Pollykaka
Bloggarnas 5 bästa recept på nyttig kladdkaka

”Vi har redan fått god respons på Facebook”, säger hennes syster Madeleine Rosman till Nyheter24, om semlan som släpps på måndag den 18 januari.

Att döma av hysterin kring semmelwrappen kan vi bara förmoda att chokladsemlan får en given plats i alla Nyköpingsbors mage inför fettisdagen 2016. För visst ser den god ut?

nutellasemlan

Caféts bild på Nutellasemlan.

Av: Cassandra Lindblom
Foto: Var.dags.rum


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


Annons



Laddar