Annons

Annons

Hemligheten bakom Jennifer Hudsons viktminskning
Annons


Jennifer Hudson har gått med i ViktVäktarna.

Jennifer Hudson har gått med i ViktVäktarna.

Sångerskan och skådespelerskan Jennifer Hudson, 28, är i bättre form än någonsin, trots att hon fick barn för bara 7 månader sedan. Hemligheten – hon har gått med i ViktVäktarna och blivit deras nya talesperson.

– Jag njuter av att gå ner i vikt eftersom jag gör det på rätt sätt. Jag känner mig stärkt av vad jag har lärt mig, allt från storleken på portionerna till vilken slags mat som får mig att må bra. Det är en förändring av livsstil, inte en diet.

Jennifer vill inte avslöja hur mycket hon har gått ner i vikt, utan fokuserar istället på att leva hälsosamt och att vara en bra förebild.

– Jag var nöjd med mig själv tidigare, men nu när jag blivit mamma vill jag föregå med gott exempel för min son. Det handlar om att göra bättre val i livet, bättre val när det gäller din hälsa. Det handlar om balans.

Läs även: Vems kropp skulle du vilja ha? Rösta!

Jennifer Hudson i september 2009, januari 2010 och april 2010.

Jennifer Hudson i september 2009, januari 2010 och april 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar