Annons

Annons

Hemma hos CHICs modechef Hulda
Annons


Kolla in i Huldas drömgarderob i CHIC nr 6-2011!

Kolla in i Huldas drömgarderob i CHIC nr 6-2011!

CHICs modechef Hulda Anderssons färgglada hem ger en lika härlig känsla som en vitaminboost en snöig och gråmulen marseftermiddag. I CHIC nr 6 (i butik 10-23 mars) kikar vi in i hennes underbara bli glad-garderob.

– Jag blir glad av starka färger och mår bra när jag har det omkring mig i mitt hem och på kläderna jag bär. Det har blivit mitt signum och en del av min identitet. Många som känner mig undrar om jag någonsin går klädd helt i svart, berättar Hulda.

Modeinslagen i lägenheten är många. Hulda använder väskor i inredningen och har byggt små färgkoordinerade stilleben av lekfulla och fina saker.

– Jag gillar saker som är lite knäppa och barnsliga. Jag mixar ärvda äldre möbler med ny design, lite konst, resminnen och massor av böcker, sorterade i färgordning.

För att läsa hela artikeln, inklusive hur Huldas sambo överraskade henne med en walk in-closet, missa inte CHIC nr 6!

Läs även: EXKLUSIVT! Hemma hos Charlotta.

Av: Emilie Cederquist Foto: Magnus Ragnvid Chammon

Hulda Andersson. Foto: Magnus Ragnvid Chammon

Foto: Magnus Ragnvid Chammon


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar