Annons

Annons

Heta Halle ”Spaghetti är sexigt!”
Annons


Tidningen Esquire har utnämnt Halle Berry till världens sexigaste kvinna i sitt novembernummer. Själv säger hon:

– Jag vet inte exakt vad det betyder, men jag är 42 år och har precis fått barn, så jag kan ta det!

Den Oscarsvinnande aktrisen födde dottern Nahla i mars i år. Trots att hon poserar på lättklädda bilder i tidningen menar hon att sexighet har med mer än utseende att göra.

– Det handlar inte om att ha sexiga kläder eller skaka på rumpan tills höfterna hoppar ur led. Att vara sexig är en sinnesstämning, ett avslappnat sätt att vara. Det handlar om att älska sig själv i alla lägen. Det handlar även om att veta vad som är sexigt för dig. För mig är spaghetti sexigt, speciellt när det serveras från en mans fingrar. Det gillar jag.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar