Annons

Annons

Hollywoodfrun Britt Ekland får eget TV-program
Annons


Nicholai Ekland Adler, Britt Ekland, Victoria Sellers och T.J i "The Eklands".

Nicholai Ekland Adler, Britt Ekland, Victoria Sellers och T.J i ”The Eklands”.

Skådespelerskan och Bond-bruden Britt Ekland, 71, gjorde debut i ”Svenska Hollywoodfruar” i augusti 2013 och blev snabbt en populär karaktär. Nu får hon ett eget program på TV3 tillsammans med sina tre vuxna barn Nicholai, Victoria och T.J. Programmet kommer att heta ”The Eklands”.

– Jag är en annorlunda Hollywoodfru. Jag är inte direkt konventionell. Jag har alltid haft egna pengar och jobbat. Jag har varit dockhustru, lyxhustru och exhustru men jag har alltid arbetat. Jag måste alltid vara hungrig både mentalt och fysiskt, har Britt tidigare sagt.

Med 50 år i branschen och ett antal kända män som skådespelaren Peter Sellers, skivproducenten Lou Adler och rockräven Rod Stewart har Britt lovat att berätta allt hon kommer ihåg om sitt händelserika liv. Filmerna, festerna, männen, sveken och barnen. Även barnen har en hel del att berätta om sin glammiga mamma.

”The Eklands” har premiär tisdag 25 februari och visas i 8 avsnitt kl. 21.00 på TV3. I premiäravsnittet får vi bland annat se hela familjen gå på fest med Steve Angello i samband med att han fick utmärkelsen årets svensk i USA av svenska handelskammaren i Los Angeles.

Läs även: Isabel Adrian lämnar över ”Svenska Hollywoodfruar” till Britt Ekland

Britt Ekland och hunden Tequila.

Britt Ekland och hunden Tequila.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: omas Engström/TV3.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar