Annons

Annons

Hollywoodfrun Gunilla: ”Det är Jesus som ser till att du kräks”
Annons


Gunilla Persson i "Svenska Hollywoodfruar" är djupt religiös.

Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar” är djupt religiös.

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson fortsätter att uppröra. I gårdagens avsnitt av den populära TV-serien tar Gunilla med dottern Erika på ännu en audition. Den här gången för en plats i TV-showen ”Majors and Minors”. Erika är dock fortfarande förkyld och nervös för att rösten ska hålla, och strax innan sitt uppträdande måste hon kräkas. Gunilla, som är djupt religiös och fortfarande har mikrofonen på sig, hörs säga inifrån toaletten:

– Vet du vad, det är jättebra att du kräks så du får upp allt det där slemmet som sitter i halsen. Det är Gud som gör så att du gör det, förstår du. Det är Jesus som ser till att du kräks nu, jag har bett till honom. Det är det som gör att du kräks, inte att du är nervös.

Gunilla svarar själv på kritiken i sin blogg på tv3.se. Ett utdrag:

– I det kommande programmen som handlar om Erika kanske jag får ännu mer kritik eftersom hon fortfarande är sjuk vilket jag hoppas kommer tydligt fram. Och eftersom viskningarna på toaletten klipps in så vill jag varna er för att inte bli för upprörda och döma mig när jag säger åt henne att hon ska LE och att hon ska se glad ut… En sak som jag måste förklara för många mammor som opponerat sig och inte bara ni mammor utan för alla. – Erika har gått igenom en svår period i sin kristna privatskola där hon blir mobbad och det har haft som följd att hon blivit ledsnare över huvudtaget. Jag har sagt det flera gånger från allra första början i programserien men det har alltid klippts bort. Det går väl inte att få rum med allt i programmet, därför är bloggen som TV3 har gett mig så värdefull.

Läs även: Tyck till om Gunilla i ”Svenska Hollywoodfruar”

Gunilla Persson i "Svenska Hollywoodfruar" med dottern Erika i bakgrunden.

Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar” med dottern Erika i bakgrunden.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Thomas Engström/TV3


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar