Annons

Annons

Hur du rengör din förlovningsring (och alla andra smycken!)

jennifer aniston forlovningsring

Jennifer Anistons förlovningsring är alltid glittrig – kanske hon använder bakpulver?

Dina favoritsmycken kan tappa glansen efter ett tag. Så här får du tillbaka glittret i stenarna – med hjälp av ingredienser du har hemma!

Självklart vill du att kärleksbeviset på ditt vänstra ringfinger ska glittra så mycket som möjligt. Men efter ett tag kan glansen mattas av – men det är enkelt att ta tillbaka den! Enligt Mark Keeney, en av cheferna på Ritani, har du allt du behöver hemma.

Annons

Läs även:
Inspiration: Förlovningsringar med det lilla extra
8 romantiska dejtingtips inför alla hjärtans dag 2016
Marchesa och BHLDN släpper bröllopsklänningar 2016

Gilla CHIC på Facebook

1. Bakpulver
Bakpulver är milt och slipar inte de värdefulla stenarna. Häll lite av pulvret i en skål tillsammans med varmt vatten och blanda ihop tills du får en mjuk kräm. Ta av dig ringen och gnugga försiktigt krämen runt hela ringen. Avsluta med att skölja med varmt vatten och torka med en luddfri trasa.

2. Tandkräm
Applicera lite tandkräm på en mindre borste med mjuka strån och skrubba sakta över ringen. Skölj sedan av ringen i ljummet vatten och torka sedan med en trasa utan ludd.

3. Flytande diskmedel
Häll lite diskmedel på en tandborste i barnstorlek (perfekt eftersom de har mindre huvud och mjuka strån). Addera lite vatten med i mixen så att det bildas ett lödder. Börja skrubba din ring och när du är klar så sköljer du bara av den med varmt vatten och torkar sedan av den med en trasa.

Kolla även in:
Tre skönhetsmissar du med torr hy gör varje morgon (utan att tänka på det!)
16 trendiga scarves för dig som vill vara både varm och chic
7 bröllopsinspirerade klänningar från Golden Globe 2016

Av: Johanna Karlsson
Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar