Annons

Annons

Iphones nya uppdatering förändrar allt (till det bättre!)

Apple lanserar nya uppdateringar till Iphone ganska ofta och nu har det hintats om hur IOS 10 ska se ut - och det blir riktigt bra!

Många gånger avbryts ditt scrollande eftersom en påminnelse dyker upp om att det finns en uppdatering att hämta till din Iphone. Den första instinkten är oftast att trycka på alternativet ”senare” och scrolla vidare, men det kommer du inte att vilja göra med den kommande uppdateringen.

Annons

Missa inte: Då släpps 72 nya emojis till Iphone

I veckan hintade Apple om vad IOS 10 kommer att ha för funktioner – och det är en hel del. Den absolut största förändringen handlar om att hemknappen används mindre och mindre. Hur? Uppdateringen gör det möjligt att visa alla notiser och händelser på din skärm bara genom att du lyfter upp den.

Gilla CHIC på Facebook
ios-10 apple

Med IOS 10 ska du inte ens behöva trycka på hemknappen för att se notiserna på din skärm.

Att skriva sms ska även bli betydligt lättare. Förutom att skriva som vanligt på ditt klassiska tangentbord på telefonen ska du kunna skriva handskrivna meddelanden, Snapchat-inspirerade videos med text och emojis ska få ännu mer plats.

Många var oroliga för att den här uppdateringen endast skulle vara tillgänglig Iphone 7, men så är inte fallet. IOS 10 väntas komma lite senare i år!

Läs även:
Här är nyheten om Iphone 7 (som är otroligt efterlängtad!)
Iphone SE är här – då släpps den och så är den
Restips: Fem knep för att resa lyxigt till budgetpris

Foto: Apple, Tumblr

Annons
Annons

AnnonsLaddar